Schrijf je nu in en start volgende week!

Anna

Super fijne rijlessen gehad. Rij-instructeur liet altijd even weten hoe je er voor stond en wat er nog nodig was voor je examen. Er hing een ontspannen en goede sfeer in de auto. Ook was er vertrouwen vanuit de rij-instructeur en kreeg je goede tips en feedback waar nodig. Ik ben dan ook in één keer geslaagd. Zeker een aanrader!

Leerling

Mijn rij-instructeur had niet alleen verstand van autorijden, maar ook van les geven. Er zat een duidelijke structuur in de lessen en als ik iets niet begreep, probeerde hij een andere manier van uitleggen die ik wel begreep. Veel beter dan waar ik eerst les had. Uiteindelijk in één keer geslaagd!

Wester

Ik heb het genoegen gehad om rijles te krijgen van Houd. 

Houd gaf mij vanaf les 1 een vertrouwd gevoel. Door de professionele, vriendelijke en open houding van Houd heb ik in de Corona-periode mijn rijbewijs bemachtigd.

Bedankt Houd!

Joyce

Ik heb rij lessen gekregen van rij-instructeur Houd. Dit waren super goede rijlessen. Nadat ik overgestapt was naar Houd ben ik enorm gegroeid. De rijlessen waren altijd duidelijk. En ik wist precies waaraan ik nog moest werken en niet. Naast dat de lessen heel goed waren, was het ook altijd gezellig tijdens de lessen. Ik ben voor mijn praktijk examen in een keer geslaagd. En tijdens de tussentijdse toets heb ik mijn bijzondere verrichtingen ook gehaald. Als ik niet was overgestapt denk ik niet dat dit gelukt was. Ik heb mijn zusjes en broertje ook al aangeraden bij deze rijschool te gaan rijden. Echt een aanrader dus!