Anna

Super fijne rijlessen gehad. Rij-instructeur liet altijd even weten hoe je er voor stond en wat er nog nodig was voor je examen. Er hing een ontspannen en goede sfeer in de auto. Ook was er vertrouwen vanuit de rij-instructeur en kreeg je goede tips en feedback waar nodig. Ik ben dan ook in één keer geslaagd. Zeker een aanrader!

Leerling

Mijn rij-instructeur had niet alleen verstand van autorijden, maar ook van les geven. Er zat een duidelijke structuur in de lessen en als ik iets niet begreep, probeerde hij een andere manier van uitleggen die ik wel begreep. Veel beter dan waar ik eerst les had. Uiteindelijk in één keer geslaagd!

Wester

Ik heb het genoegen gehad om rijles te krijgen van Houd. 

Houd gaf mij vanaf les 1 een vertrouwd gevoel. Door de professionele, vriendelijke en open houding van Houd heb ik in de Corona-periode mijn rijbewijs bemachtigd.

Bedankt Houd!

Joyce

Ik heb rij lessen gekregen van rij-instructeur Houd. Dit waren super goede rijlessen. Nadat ik overgestapt was naar Houd ben ik enorm gegroeid. De rijlessen waren altijd duidelijk. En ik wist precies waaraan ik nog moest werken en niet. Naast dat de lessen heel goed waren, was het ook altijd gezellig tijdens de lessen. Ik ben voor mijn praktijk examen in een keer geslaagd. En tijdens de tussentijdse toets heb ik mijn bijzondere verrichtingen ook gehaald. Als ik niet was overgestapt denk ik niet dat dit gelukt was. Ik heb mijn zusjes en broertje ook al aangeraden bij deze rijschool te gaan rijden. Echt een aanrader dus!

Youssef

Ik vind het altijd een beetje lastig om een rijschool uit te kiezen, maar toen ik koos voor Divervo, was ik heel erg blij en vond ik de lessen enorm goed gaan. Niet alleen is Houd heel erg vriendelijk en sociaal, maar ook heel erg behulpzaam. Ik was eerst bang om fouten te maken, maar met Houd als rij-instructeur maakte het me niet uit en voelde ik me er goed bij. Geslaagd in 1 keer, zeker een aanrader!

Mirjam

Ik had moeite met het vinden van een geschikte rijschool, maar bij Divervo voelde het meteen goed! Houd geeft op een fijne manier feedback, ik merkte dat ik bij hem heel snel vooruit ging. Hij was altijd vriendelijk en positief en hielp mij snel naar examenniveau te komen. De lessen waren heel gezellig en ik zag er nooit tegenop. Examen in één keer gehaald door deze goede rijschool, ik zou Divervo aan iedereen aanraden!

Louis

Divervo was mijn eerste school en door hem ben ik in 1 keer geslaagd! Houd blijft rustig en aardig in welke situatie dan ook. Hierdoor voelde ik me prettig en ging het leren veel sneller. De sfeer in de auto was altijd goed en de les planning was flexibel. Divervo is zeker een aanrader voor elke bestuurder die voor zijn examen wilt slagen!

Nouh

Divervo was de enige rijschool waar ik rijlessen nam en ik heb geen moment spijt gehad. Super goede sfeer en het voelde allemaal heel vertrouwd aan. Feedback werd netjes gegevens zodat je echt iets leert. Houd is ook altijd heel erg vriendelijk en zocht altijd naar puntjes om te verbeteren. Ik zou 5 sterren geven als dat mogelijk was. Hartstikke bedankt!